Wednesday, 24 May 2017

Hvorfor jeg elsker sport

Det har været en god og afslappende weekend. Ved siden af ​​pause fra arbejde, tid sammen med familien, har weekenden været behageligt på grund af en god mængde sport, der har været underholdt. 
Mellem Leeds Rhinos vinder den britiske Super League, de All Blacks går ubesejret i Rugby Championship, Liverpool fortsætter med at gøre hårdt arbejde fra starten til sæsonen, jeg har nydt nogle af de højder og nedbør, at sporten tilbyder. Jeg får ofte kommentarer, der spørger om, hvor meget jeg nyder sport, folk der ønsker at chatte om forskellige sportslige udbytter og undertiden endda spørger folk, om jeg kan lide sport for meget.
Steroider Online

Alt hvad der fik mig til at tænke 'Hvad er grundene til, at jeg kan lide sport? Hvordan ville jeg formulere dem, hvis nogen spurgte mig om dem? " Jeg tror, ​​at underteksten i spørgsmålene faktisk er noget i tråd med "Kan du lide sport for meget, især da du er kristen?" Jeg vil aldrig komme til det punkt, hvor sport var et idol og tog Guds retmæssige sted. 
Jeg ved til tider i mit liv, har forskellige sport / hold taget det sted. Jeg tror, ​​at årets overgang har givet mig et bedre perspektiv på sport, så jeg er på et bedre sted at artikulere min kærlighed til sport. Så som svar på de spørgsmål, jeg nogle gange bliver spurgt, er det her i ingen bestemt rækkefølge få grunde til, at jeg som kristen kærlighedssport.

1 Teamwork - 
Mange af de sportsgrene, jeg er involveret i og følger, handler om teamwork. (Der er de ulige undtagelser - tennis og squash er den mest bemærkelsesværdige) De handler om at arbejde sammen med hinandens styrker og svagheder, som kollektivt forsøger at forbedre, kompensere, udnytte disse til et større godt. Det er ofte sagt 'der er ingen' jeg 'i' team ''. Der er, men sammen er de 'jeg laver' vi er sammen, vi er stærkere. Jeg elsker udfordringen, selv i en vellykket periode med sport for at gå "hurtigere, højere, stærkere", for at være vedvarende at forbedre. 

For at citere det strålende spil "Bopit!" Skal holdet lære at "gøre det igen men bedre ..." sejren til Leeds Rhinos i weekenden er endnu mere markeret for mig, da de har bygget et hold, der har vundet Super League 6 sæsoner ud af de sidste 9. De er et hold, der løbende udvikler sig, hvilket bringer en god blanding af ungdom og erfaring. Længe må det fortsætte! Vi har brug for vores holdkammerater i sport, og det hjælper mig med at huske, at verden, mit liv, min eksistens ikke kun handler om mig. Der er gode grunde til, at Gud har sat andre omkring os for at leve med, arbejde sammen, være venner og holdkammerater med.

2 - Regler -
Jeg er normalt ikke nogen, der elsker regler, men de er det der gør sporten så sjov. Når et hold bryder regelmæssigt reglerne eller ignorerer reglerne (a la Melbourne Storm i NRL), gør det et skøder af konkurrence og fjerner nydelsen af ​​sporten. Selvfølgelig, i sport, kommer meget af dette gennem menneskelig fortolkning og er åben for menneskelig fejl og / eller forstyrrelse. Men det er præcis det, der gør sporten så sjov. Jeg elsker analysen efter kamp (uanset om den går væk fra jorden eller i medierne), forsøger at træne ud om noget var rigtigt eller ej. Tilstedeværelsen af ​​regler i sport minder mig om behovet for moralsk orden i vores verden. Uden regler ville det være anarki. Heldigvis er Guds regler ikke udsat for menneskelig fejl eller forspændinger, selvom alt for mange mennesker føler, at de kan ignorere dem eller skubbe dem så vidt vi kan, som vi ville med en dommer eller dommer.

 3 - Lederskab - 

 God sport er ofte resultatet af godt lederskab. Det fører også ofte til det. Lederskab er et af mine nøglepassioner, og det viser jeg, at jeg nyder at se lederskab i sportens rige. I NZ har nogle af de fineste ledere været i den bredere verden af ​​sport (Richie McCaw & All Blacks, Sir Peter Blake og hans America's Cup-team, Sir Edmund Hillary). Når jeg tænker på navne som Sir Alex Ferguson, Bill Shankly, Jonny Wilkinson og Sir Clive Woodward, er det deres ledelse kombineret med dygtighed, der skiller sig ud. Vores verden i dag har mange forvirrede ideer om lederskab. Det handler ikke kun om støj, dominans eller selvfremme, men snarere om kloge ord, uselviskhed og tjenerskab. For mig har Kevin Sinfield, kaptajn af Leeds Rhinos, indbegrebet det i løbet af det sidste årti. Han har ofret for at blive en stor i spillet. For at skifte koder har Richie McCaws holdning til loyalitet over for NZRU udvist som et stort lederskab i modsætning til de pengeansøgte holdninger hos andre spillere, som forbliver navnløse! 

 4 - hårdt arbejde -

Sport er hårdt arbejde. Det kræver disciplin, engagement, hårdt graft. Jeg har tabt tæller af tiderne på sportsbanen, hvor jeg har følt mig udmattet og ude af stand til at fortsætte. Når jeg hører om nogen som Jamie Peacock, som har spillet i 10 Rugby League Grand Finals, eller se venner som Debbie Flood giver år af deres tid til at konkurrere i OL, bliver jeg mindet om, at sport ikke er for dem, der ikke er villige til at give det Deres alle. Jeg tror, ​​at idræt er udtryk for ordsprogernes kommentarer til dovenskab og hårdt arbejde. Når forfatteren siger: "Gå myren du sluggard!", Siger han "Gør noget arbejde!" Sport er en måde at lære det på, hvilket viser, at jeg forbedrer mit arbejdsmoral.

Sponsor af denne blog - online butik for sport (bodybuilding) sportatletisk.dk

No comments:

Post a Comment